Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Σχέσεις εκτίμησης...

Μια οικογένεια είναι στην ΑΕΚ. Μια ωραία ατμόσφαιρα. Ο μεγαλομέτοχος επιθεωρεί τα έργα που θα βοηθήσουν την ομάδα να γυρίσει σελίδα, ο πρόεδρος τρέχει όλα τα υπόλοιπα και ο προπονητής είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλη αυτή η κατάσταση βασίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Ουδέποτε ο προπονητής έχει βρίσει τον πρόεδρο. Ούτε λόγος φυσικά για να του έχει κλείσει το τηλέφωνο αποκαλώντας τον με την εθνική μας βρισιά. Θα πέσει φωτιά να τον κάψει όποιον τολμήσει να υποστηρίξει ότι ο πρόεδρος δεν συμπαθεί τον πρίγκιπα. Κορώνα στο κεφάλι του τον έχει. Ποτέ στην απόλυτα πετυχημένη καριέρα του δεν έχει πει τον .... (βρισιά με τρία α) που μπλέξαμε, δεν ξέρω τι να κάνω.

Άμα τα δύο κορυφαία σου στελέχη έχουν αγαστή συνεργασία και εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον σε θέματα μεταγραφών και επικοινωνιακών χειρισμών όλα πάνε καλά. Οπότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τα ξέρει όλα ο Θείος από την Αμερική. Ορισμένα "αθώα" δεν βλάπτουν κανένα. Ό,τι δεν ξέρεις, καλό είναι...

Κουίζ: Τώρα που είναι στην επικαιρότητα τα εμπορικά, στελέχη ποιας ομάδας προέτρεψαν εταιρία που ενδιαφερόταν για χορηγία να μην ασχοληθούν με την περίπτωση της ΑΕΚ γιατί δεν πουλάει; Δεν είναι η πρώτη που σας έρχεται στο μυαλό.